MASSIF 2024 (ziua 2) Peste 12.000 de participanți

 

La acest final de săptămână stațiunea Poiana Brașov este locul preferat de mii de iubitori ai sporturilor de iarnă, muzicii, aventurii, distracției dar și a experiențelor exclusiviste oferite de organizatorii celei de-a doua ediție a festivalului Massif.

 

În a doua zi a festivalului, entertainment-ul de iarnă din România a fost dus la un alt nivel datorită artiștilor și DJ-ilor care au animat atmosfera la scenele amplasate la baza pârtiei Bradu, dar și a fanilor care au dansat toată seara la scena G.O.A.T.

 

Fiecare piesă cântată de unul dintre cei mai iubiți artiști din România a fost dublată de vocile fanilor de la G.O.A.T., care, pentru a doua zi la rând, a fost plină până la refuz. Grasu XXL a avut un show live incredibil, la finalul căruia a transmis un mesaj pentru fanii Massif:

“Noi schimbăm țara și o facem cu bun simț. Până la urmă, dragostea învinge. Ați fost superbi!


„Free Your Wild Spirit” nu e doar tema festivalului Massif, e și modul în care  participanții la festival au ales să se distreze. Pe lângă cele mai cool outfit-uri de festival, la scena G.O.A.T a fost creată o atmosferă incredibilă datorită celor mai haioase jucării gonflabile. Steagurile au fost înlocuite de felii de pepene, pizza, ananas, lamâie, mingii, toate gonflabile, iar set-ul live marca The Hollygood Gang a generat o experiență ireală de festival. Fanii au dansat de la primul până la ultimul beat.

  

Amatorii de hip-hop și drum’n’bass au avut motive de entuziasm și în a doua zi a festivalului Massif, primul mare eveniment organizat într-o stațiune montană din Centrul și Estul Europei. Unul dintre cele mai apreciate proiecte din 

hip-hopul românesc, CTC, a generat euforie în rândul fanilor festivalului Massif, iar belgianul Netsky a fost așteptat cu bucurie de fanii din România.  


Netsky le-a mărturisit acestora că este recunoscător pentru fiecare moment petrecut alături de ei și pentru că, în ciuda frigului de afară, aceștia l-au așteptat și primit cu mult entuziasm. Atmosfera extraordinară de la scena G.O.A.T a fost completată de Andi Moisescu și 4AWL.

 

Scena principală a festivalului Massif a fost, pentru a doua zi consecutiv, locul dedicat celor care iubesc să danseze în aer liber, alături de gașca de prieteni și de DJ preferați. Mahony, unul dintre cei mai apreciați DJ din cultura underground din România a deschis Mainstage-ul în a doua zi a festivalului Massif.

 

Shimza, un nume cunoscut datorită calităților sale excepționale de DJ și contribuției la dezvoltarea scenei muzicii electronice în Africa, a adus la mainstage ritmuri africane, beat-uri incredibile și o energie contagioasă, iar Grigoré a pregătit fanilor Massif un DJ set în care a inclus elemente deep și melodic house.

 

Cei care au ales să combine activitățile de iarnă și distracția de festival au ajuns la evenimentele organizate și de apres-ski-urile partenere ale festivalului.

 

În cea de-a treia zi a festivalului Massif pe scena principală vor urca germanul Claptone, HVMZA, Dirty Nano, Andrei Șaguna și proiectul Day Dreamers, iar la scena G.O.A.T fanii se vor întâlni cu duo-ul Chase & Status, care la începutul acestei luni a fost recompensat cu un BRIT Award la categoria “Producătorii Anului”, cu  Deliric x Silent Strike, Killa Fonic, Dub FX & Woodnote, Memphys & Blocksberg, MC Dylma & DJ Pappa M și Viiiain.

  

Festivalul Massif își va deschide porțile la ora 17:00, iar petrecerea se termină la ora 03.00.

MASSIF 2024, ziua 2 imagini: Alex Buraga
Mergi sus