Retro Party Romania, ediția de Ziua Femeii

 



În mai puțin de o lună are loc la Cluj cea mai mare petrecere retro dedicată femeii. Mii de femei și bărbați vor petrece în 8 martie, iar organizatorii au anunțat de puțin timp capul de afiș - trupa care va face senzație pe uriașul ring de dans de la Sala Polivalentă BT Arena.


Este vorba despre legendarii Gipsy Kings, cunoscuți în întreaga lume pentru hiturile Bamboléo, Volare, Bem, Bem, Maria, Djobi, Djoba, Baila Me. Membrii formației sunt cunoscuți pentru răspândirea în lumea întreagă a genului rumba catalana, un stil pop bazat pe muzica tradițională flamenco. Pasiunea pentru viață și pentru muzică, iubirea și dansul sunt parte integrantă al fiecărui spectacol la care participă Gipsy Kings.


Trupa a fost înființată în anii 1978 de frații Pablo și Nicolas Reyes; cei doi s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, dar au continuat să cânte hiturile care i-au consacrat. Unul dintre fondatorii Gipsy Kings, Pablo Reyes, va cânta la Cluj într-un super show împreună cu o parte dintre membrii originali, care au făcut senzație de-a lungul timpului.


Line-ul perfect pentru distracție cu Gipsy Kings, Lou Bega, Mirabela Dauer, DJ Project, Trupa Hara & DJ Antenna


„Sunt extrem de bucuros că reușim să-i aducem pe Gipsy Kings la Retro Party Romania, ediția dedicată femeii. Ritmurile lor inconfundabile, bucuria și dragostea pentru tot ce-i înconjoară vor fi molipsitoare. În urmă cu câteva zile ne-au confirmat că pot veni în 8 martie, așadar programul nostru este acum complet și senzațional. Haideți să sărbătorim Ziua Femeii cu dans, zâmbete și cu bucurie în suflete, toate femeile merită asta și nu doar de ziua lor”, afirmă solistul trupei Hara, Flavius Buzilă, organizatorul Retro Party Romania.


Pe scena de la Sala Polivalentă BT Arena vor urca legendarii Gipsy Kings, cu ale lor hituri flamenco, artistul german Lou Bega, cu hiturile lui internaționale "Mambo No. 5", “I got a girl”, “Mambo, Mambo”, “Tricky Tricky“. Mirabela Dauer va încânta publicul cu piese celebre precum „Te aștept să vii", “Mulțumesc, iubită mamă”, “Morărița” „Ionel, Ionelule” și „Vino, vino, vino". 


Trupa Hara va electriza publicul cu „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo” într-un show surprinzător și plin de viață. La rândul lor, membrii DJ Project ne transpun înapoi în anii 2000, iar DJ Antenna, unul dintre cei mai energici și experimentați DJ din România, va mixa cele mai cunoscute hituri retro din toate tipurile.


Ultimele 3 zile cu bilete la preț redus


Doar până în 15 februarie inclusiv, biletele la Retro Party Romania - Pentru EA sunt la cele mai mici prețuri. 


„Pentru cei care vor să ofere un cadou de suflet jumătății, mamei, colegei de serviciu sau prietenei, păstrăm biletele early bird până după Valentine’s Day”, afirmă Flavius Buzilă.


Există trei categorii de tichete: Party Zone, Comfort Zone și Best View. Toate categoriile oferă acces pe uriașul ring de dans de la Polivalentă, unde distracția va fi în toi până după miezul nopții.


În plus, categoriile Comfort Zone și Best View oferă acces și la zona cu scaune. Bilete early bird sunt disponibile pe bilet.ro: https://www.bilet.ro/eveniment/retro-party-pentru-ea-13009-40579. 

Copiii cu vârsta până la 14 ani (inclusiv) au acces gratuit și e nevoie să fie însoțiți de cel puțin un adult. 


Mergi sus