Franta va fi reprezentata la Eurovision de celebrul cantaret Slimane

 

Dupa doua dezamagiri majore la Eurovision, unde Franta a ales sa trimita artisti debutanti sau emergenti, de data aceasta au schimbat strategia. Pentru Eurovision 2024, Franta a ales sa fie reprezentata de Slimane, un artist cu o cariera deja consacrata in Hexagon.


Artistul francez, in varsta de 34 de ani, a facut anuntul miercuri pe retelele de socializare.


"Pentru parintii mei, pentru fiica mea, pentru Franta, pentru tine..", a scris Simane intr-un mesaj online, insotit de hashtagul #eurovision2024.


Slimane este un artist care a atins culmile succesului in Franta, acesta are piese cu peste 30 de milioane de ascultari. Iar cea mai populara piesa a artistului este piesa "Des milliers de je t'aime", care a strans peste 44 de milioane de vizualizari pe Youtube.


Cantaretul a inceput sa devina cunoscut in Franta dupa ce a castigat editia din 2016 a emisiunii-concurs "The Voice".


Acesta a format un duo alaturi de cantareata Vitaa, care evolueaza si ea in prezent in calitate de artist solo. Cei doi au ajuns in fruntea clasamentului de albume in Franta in anul 2020 cu materialul "Versus". Single-ul "Ca va ca vient" le-a permis sa castige in acel an trofeul categoriei "cantec original" la gala premiilor Victoire de la musique.


Mergi sus