Johnny Depp vine la Bucureşti. Hollywood Vampires in concert la Romexpo

 

La două săptămâni după ce a fost ovaţionat la Cannes la proiecţia filmului francez Jeanne du Barry, actorul din franciza Piraţii din Caraibe vine la Bucureşti pe 8 iunie pentru a concerta cu trupa Hollywood Vampires, trupă pe care a format-o în 2012 alături de legendarii Alice Cooper şi Joe Perry. Formaţia are două albume la activ, Hollywood Vampires, lansat în 2015, şi Rise, lansat în 2019.


Poţi achiziţiona bilete la acest concert unic


Concertul de la Romexpo face parte din noul turneu al formaţiei, care începe pe 30 mai cu două concerte în Statele Unite, după care Hollywood Vampires iau cu asalt Bucureştiul pe 8 iunie în primul concert european. Urmează peste 30 de reprezentaţii până la sfârşitul lunii iulie în ţări precum Turcia, Bulgaria, Franţa, Olanda, Belgia, Germania, Elveţia şi Austria.


Pe lângă premiera lui Jeanne du Barry, în care Depp îşi interpretează rolul în limba franceză, acest turneu pare să fie o revenire în forţă a actorului după ce cariera sa a fost umbrită timp de trei ani de conflictele şi procesele ultramediatizate cu fosta soţie, Amber Heard. Actorul a trebuit să se retragă din franciza Fantastic Beasts, fiind înlocuit în sequel-ul Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore de Madds Mikkelsen. Chiar şi prezenţa sa la Cannes a fost controversată, o parte a publicului şi a presei reproşându-i lui Thierry Frémaux, preşedintele festivalului, că îi oferă controversatului Depp o platformă atât de vizibilă pentru a reveni în atenţie."Pe mine mă interesează Depp actorul", a fost replica lui Frémaux la obiecţiile presei.


După concertul Hollywood Vampires din 8 iunie, fanii lui Depp îl pot revedea pe actor la cinema: filmul Jeanne du Barry se lansează la noi în ţară pe 17 noiembrie.

Mergi sus