Noi artiști confirmați la Flight Festival 2023

 

Rag'N'Bone Man vine pentru prima dată în România, la Flight Festival - District23. Cunoscutul artist britanic, dar și alți artiști precum: Clean Bandit, Tom Odell, Delia, Connect-R sau trupa  S.A.R.S. au fost deja anunțați în cadrul ediției de anul acesta.


Noi artiști urmează a fi anunțați în cursul lunii aprilie, iar organizatorii promit un line-up de excepție pentru anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii.


Flight Festival, singurul festival de edutainment din Estul Europei, o sursă de inspirație sub forma unui mix surprinzător de music, art & tech, un loc în care să te distrezi, dar din care să și pleci întotdeauna cu ceva cunoștințe sau experiențe în plus. Anul acesta, cu ocazia numirii Timișoarei drept Capitala Europeană a Culturii, trei festivaluri din zonă – Flight Festival, VEST FEST și Magnetic – se unesc într-unul singur, sub denumirea de District23 - un festival de muzică care susţine edutainmentul sustenabilităţii prin mişcare, care devine astfel cel mai mare festival de muzică din această parte a României.

 

Biletele sunt deja puse în vânzare AICI

Achiziționând bilet la Flight Festival este permis accesul în întreg District23 

Mergi sus