Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 2023

 


CARE SUNT DATELE URMĂTOARELOR EDIȚII ALE FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE TEATRU DE LA SIBIU?

Ediția 30: 23 iunie - 2 iulie 2023

Ediția 31: 21 iunie - 30 iunie 2024

Ediția 32: 20 iunie - 29 iunie 2025


CUM POT CUMPĂRA BILETE LA EVENIMENTE?

Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se pot cumpăra de la online de pe site-ul www.sibfest.ro sau de pe www.entertix.ro.


POT FACE PARTE DIN PROGRAMUL FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE TEATRU DE LA SIBIU?

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu promovează excelența în artele spectacolului. Dacă aveți una sau mai multe propuneri și doriți să aplicați pentru una dintre edițiile viitoare ale festivalului, vă rugăm să trimiteți materialele dumneavoastră (o singură dată pe ediție):

prin e-mail, la una dintre următoarele adrese: 

  • vicentiu.rahau@sibfest.ro - evenimente în săli (INDOOR) 
  • dan.bartha@sibfest.ro - evenimente în aer liber (OUTDOOR);

prin poștă: 

Teatrul Național „Radu Stanca”, Bd. Corneliu Coposu nr. 2, CP 550245 - SIBIU, România


Dacă propunerea dumneavoastră prezintă interes pentru a fi inclusă în programul oficial al festivalului, vă vom contacta pentru mai multe informații. Vă rugăm să aveți în vedere că răspunsul nostru nu reprezintă o selecție automată a spectacolelor propuse. Pe lângă valoarea artistică a propunerilor, criteriile de selecție iau în considerare și compatibilitatea cu caracteristicile spațiilor de joc disponibile.


În cazul în care nu veți primi răspuns din partea noastră, din cauza numărului foarte mare de aplicații, vă rugăm să reveniți cu alte propuneri pentru edițiile viitoare ale FITS. Vă mulțumim pentru interesul acordat Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.


CUM AJUNG LA FESTIVAL?

FITS se desfășoară în zeci de locații din Sibiu. Verifică spectacolele programate în calendarul festivalului și vei găsi informații despre locul unde trebuie sa ajungi.

Dacă vii din străinătate, poți ateriza pe aeroportul internațional din Sibiu sau din principalele orașe din România, București, Cluj, Timișoara și Iași. La Sibiu poți ajunge și cu trenul, cu autobuzul sau cu o mașină închiriată.

Te rugăm să consulți programul Căilor Ferate Române cu puțin timp înainte de data festivalului.. www.cfrcalatori.ro


EXISTĂ RESTRICȚII DE VÂRSTĂ?

Fiecare spectacol va avea precizări legate de limita de vârsta a publicului, în descrierile de pe sibfest.ro. Pentru mai multe detalii, va rugăm să consultați și regulamentul festivalului.


POT DEVENI VOLUNTAR AL FESTIVALULUI?

Da, atata timp cat ai varsta peste 16 ani și nu ești într-un an terminal de studii. Pentru mai multe informații despre profilul voluntarului FITS și departamentele festivalului, te rugăm să citești mai multe în secțiunea dedicată programului de voluntari.


POT FACE FOTOGRAFII SAU FILMA?

Este interzisă fotografierea și filmarea spectacolelor indoor. Vă rugăm să consultați regulamentul festivalului.


EXISTĂ UN PUNCT PENTRU OBIECTELE PIERDUTE?

Te sfătuim să revii în locația în care ai pierdut respectivul obiect. FITS nu își asumă responsabilitatea pentru acestea.


CUM VĂ PUTEȚI BUCURA DE EVENIMENTELE ONLINE FITS?

Abonamentul online este valabil pe toată durata de desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, 24 iunie – 3 iulie 2022. 

 

Biletul unic online se poate achiziționa până la ora începerii evenimentului online și este valid până la sfârșitul difuzării acestuia. 

 

Spectacolele sunt disponibile pentru intervale de 24 de ore. După prima accesare a fiecărui spectacol, codul de vizionare este valabil timp de 4 ore. 

 

Pași de urmat pentru vizionarea evenimentelor online în cadrul celei de-a 29-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu:


1. Accesați www.sibfest.ro. În meniul din partea de sus a paginii apăsați butonul "PROGRAM&BILETE"

2. Selectați ziua evenimentului, derulați lista până la ora evenimentului și accesați evenimentul

3. Apăsați butonul "Vizionează"

4. Introduceți codul de acces în fereastra nou deschisă

5. Derulați până în dreptul playerului video și apăsați butonul „play” (triunghi )

 

Din momentul introducerii codului de acces, biletul pentru spectacole este valabil timp de patru ore.

Mergi sus